Energikvarten

Energikvarten är ett redskap för att själv påverka sin situation och sin hälsa. Energikvarten innehåller olika tekniker, fysisk träning och mindfulness. När man har lärt sig Energikvarten går den lätt att använda överallt, resten av livet.

Detta är ett bra sätt att:

  • Bli mer fokuserad
  • Jobba mer effektivt
  • Prestera bättre kvalitet
  • Känna sig mindre stressad
  • Spara tid
  • Tjäna mer pengar

Helt enkelt att fungera bättre!

Alla kan delta oavsett kön och ålder. Energikvarten passar alla företag med mellan 5-900 anställda. Vi behöver till exempel ett konferensrum där alla kan sitta på var sin stol. Ingen behöver byta kläder. Efter passet är kroppen uppmjukad och hjärnan skärpt. Man har slappnat av, fått ny energi och kan jobba med bra kvalitet. Exakt vad varje individ uppnår är personligt.

Energikvarten är ett bra sätt att "ladda upp batterierna" och orka jobba effektivt, och ta hand om sin hälsa! Exakt vad varje person uppnår är individuellt.

Efter detta tillfälle lägger ert företags friskvårdsansvariga och en representant för hälsa & kunskap, tillsammans, upp en plan för utbildningoch friskvård.

Vill ni veta mer? Välkommen att ringa hälsa & kunskap på 070 - 595 84 09!

ENERGIKVARTEN på flera sätt

  1. Som pausprogram under en utbildning eller konferens. Lägg in energikvarten, som en kvalitetssäkring, någon-stans under dagens konferens eller utbildning, för att förbättra resultatet.
  2. Som vanligt friskvårdspass på arbetsplatsen t.ex. i en konferenslokal. Alla kan delta.
  3. Som en utbildning i hälsa. Alla får lära sig Energikvarten som ett redskap. När man lärt sig den kan den användas överallt, resten av livet.

Hemsidan gjord av Hazelstream IT.